Apr 13, 2012

Slavićemo na Vaskrs!

Crvena zvezda je u sredu propustila priliku da osvoji 26. titulu pobednika Srbije, ali to ne znači da neće svoju šansu iskoristiti na Veliku subotu, za kada je zakazan novi susret. Šampionke ne odustaju lako od odbrane titule, pogotovo kada su i pored poraza, i dalje u prednosti.
Pulenke Ratka Pavličevića u „Dudovoj šumi” nisu blistale. Naprotiv, neke su odigrale ispod svog nivoa, a samo srednjaci i Marta Valčić zaslužuju pohvale. Greške, koje su obeležile igru crveno-belih u prvom i trećem setu, koštale su ih poraza, ali neće na Marakani imati puno vremena za priču, jer već sutra stiže novi meč.
Jelena Medarević, drugi dizač ekipe sa Marakane, odigrala je veći deo utakmice u Subotici. Pokušavala je da promeni ritam, ali joj to na kraju nije uspelo.
– Dosta smo izgrešile, u odnosu na prethodna dva meča, što nas je verovatno i dovelo do poraza. Verovale smo da možemo da završimo finalnu seriju već u sredu, ali ispostavilo se da nismo psihički bile spremne za to. Borba se nastavlja, ostaje nam drugi pokušaj u subotu – kaže Medarevićeva, koja je pohvalila i igru Subotičanki:
– Pretpostavljam da su u trećem i četvrtom setu igrale svoju najbolju ovosezonsku odbojku. Imale su veću želju, bile su hrabrije i njihova pobeda je čista kao suza. Iskreno se nadam da mi ne možemo gore i ostaje mi da se nadam da ćemo Vaskrs dočekati sa osmehom na licu.
Glavni Zvezdine problem u trećem susretu je bio prijem i slaba realizacija napada:
– Spartak je ceo susret dobro servirao. Imali su 100 servisa za četiri seta i napravile su samo devet grešaka. Uspele su da nam pomere prijem, pa je i napad bio znatno slabiji i sporiji. Očekujem da ćemo u četvrtom meču biti stabilnije i da će sve funkcionisati mnogo bolje. Nadam se da smo svesne toga i da ćemo se ponašati maksimalno odgovorno – kaže popularna Meda.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji