May 31, 2012

Nagrade Seratliću, Kukanjcu i Milanoviću

Odbojkaški savez Beograda je po tradiciji, deseti put uručio nagrade najuspešnijim trenerima mlađih selekcija za dobre rezultate ostvarene u prethodnoj sezoni. Iz naše kuće nagrade su dobili Tomislav Kukanjac, Novak Seratlić i Srđan Milanović.
Dodeljeno je sedam novčanih nagrada, koje su perspektivnim trenerima uručili mr Dragoljub Milošević, predsednik OSB i dr Goran Nešić predsednik Udruženja odbojkaških trenera Srbije.
Nagrade za uspešno obavljen posao u sezoni 2010/2011 dobili su Srđan Milanović, sada već bivši trener Crvene zvezde koji je sa juniorkama osvojio prvo mesto u prvenstvu Beograda, dok je isti uspeh u konkurenciji juniora ostvario njegov kolega iz kluba Tomislav Kukanjac. Željko Šćepanović je sa kadetkinjama Vizure bio prvak Beograda, a Novak Seratlić je to učini sa kadetima Zvezde. U pionirskoj konkurenciji kod devojčica je najbolji bio TENT predvođen Draganom Blažićem, dok je kod dečaka taj uspeh ostvario Blok aut na čelu sa Markom Bogojevićem.
Posebno priznanje pripalo je i Aleksandru Kočeskom prvom treneru ženske kadetske reprezentacije Beograda, koja godinama unazad ima fantastične uspehe na mnogobrojnim međunarodnim turnirima.
Mr Dragoljub Milošević je pre uručivanja nagrada pozdravio prisutne:
– Srećan sam što smo se po prvi put okupili u novim prostorijama Saveza kako bi proslavili ovako lep momenat. Čestitam svim trenerima na ostvarenim rezultatima i nadam se da će ti rezultati kasnije mnogima biti od koristi i da će ih svi ceniti za neko dalje razvijanje – rekao je predsednik OSB koji je potom reč prepustio doktoru odbojke Goranu Nešiću:
– Ovi uspesi su bitni za sve nas i nadam se da će što više igrača i igračica iz Beograda biti okosnica nekog nacionalnog tima. Ovo je jedna poruka svima klubovima da nije sve u masovnosti već i u kvalitetu, ali i podstrek, pre svega muškim ekipama, da se potrude da budu deo reprezentacije jer smatram da se u Beogradu najbolje radi – reko je Nešić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji