May 4, 2012

Nikolić novi trener, Bulatović pustio suzu


NOVI I STARI TRENER PRIJATELJI DO KRAJA ŽIVOTA: Duško Nikolić i Željko Bulatović

Duško Nikolić novi je naslednik Željka Bulatovića na mestu prvog trenera muškog odbojkaškog kluba Crvena zvezda. Promocija novog šefa stručnog štaba crveno-belih obavljena je danas u prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda, a u prisustvu prijatelja i dugogodišnjih saradnika od crveno-bele porodice oprostio se i višegodišnji trener seniora Željko Bulatović koji je održao emotivni govor, pa je viđena i po koja suza.
Bulatović je bio prvi strateg crveno belih celu deceniju, u tom periodu osvojio je tri titule prvaka države, dva Kupa i Superkup Srbije. Trofejni stručnjak karijeru nastavlja u ruskoj Omički iz Omska, biće član stručnog štaba na čijem čelu je Zoran Terzić, selektor ženske seniorske reprezentacije Srbije.
Zeljko Bulatovic
Ana Avramović, generalni sekretar Crvene zvezde uručila je Bulatoviću specijalnu plaketu i izrazila zahvalnost za sve godine provedene u klubu.
Ana Avramovic
Novi trener, Duško Nikolić dobro upoznat sa radom seniora jer je od 2008. godine bio pomoćni trener u stručnom štabu muškog odbojkaškog tima. Igračku karijeru počeo je u Mladosti iz Lučana, a branio je boje beogradskih Partizana i Milicionara. Igrao je belgijskom Prefakses Menenu, ali i požarevačkom Mladom radniku, Budvanskoj rivijeri i Crvenoj zvezdi.
Dusko Nikolic

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji