Jun 4, 2013

Trnićeva u Zvezdi


ZAMENILA STARIJU KOLEGINICU: Jelena Trnić napada preko Jovane Stevanović

Još jedno pojačanje je stiglo u redove šampiona. Posle Adele Helić nova lasta iz Subotice je Jelena Trnić. Talentovani srednji bloker Srbije bila je jedna od najvažnijih karika NIS Spartaka u prethodnoj godini pa su čelnici Zvezde rešili da je angažuju.
Po odlasku Jovane Stevanović ostalo je ne upražnjeno mesto na poziciji blokera, a Trnićeva je bilo pravo rešenje za sledeću sezonu kada će Crvena zvezda četvrti put zaredom igrati u Ligi šampiona.
– Presrećna sam što ću biti član Crvene zvezde i što ću igrati u Ligi šampiona. Moram priznati da sam u istom mahu i tužna što napuštam Spartak jer sam provela lepe godine tamo, ali idemo dalje. Zvezda je za mene novi izazov i sigurno ću uz trenera Pavličevića dosta napredovati. Poznajem ekipu, što iz međusobnih susreta što iz juniorske reprezentacije, tako da mi neće biti teško da se naviknem na novo okruženje. Pogotovo što je većina igračica moje godište, a i Adela će biti tu ako mi nešto zatreba – rekla je najbolja mlada igračica Superlige za sezonu 2012/2013 koja se nada odbrani duple krune.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji