Jan 29, 2014

Selidba u Sport Eko

Zbog hladnoće „Šumica” muška i ženska odbojkaška ekipa Crvene zvezde, bila je primorana da promeni dvoranu za odigravanje utakmica.

Do daljeg, kako nam je saopštila Ana Avramović, generalni sekretar kluba, šampioni i šampionke Srbije igraće kao domaćini u dvorani „Sport Eko”, u naselju „Braće Jerković”.
Prvo bih se zahvalila ljudima iz Sport Eka i vlasniku ove dvorane Novku Jankoviću, koji su imali razumevanja za našu situaciju, pa su nam izašli u susret i obezbedili termine, praktično usred sezone. Devojke će debitovati u petak, utakmicom protiv Železničara, a momke u utorak, i to pred TV kamerama, čeka evropsko četvrtfinale sa francuskim Nantom – najavila je Avramovićeva prve mečeve u „Sport Eku”.
U Šumicama više nije bilo moguće igrati?
Nažalost, nije! Oni i dalje imaju velike probleme sa grejanjem. Bili smo dovoljno strpljivi, ali su uslovi bili sve gori i gori. Žao nam je što u ovom trenutku menjamo dvoranu, neće biti lako da se priviknemo na novu. Nastavićemo da treniramo na Marakani, a samo ćemo dan pred utakmice posećivati Sport Eko – rekla je na kraju Ana Avramović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji