Oct 18, 2014

Žreb za osminu finala Kupa Srbije 23. oktobra

Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije Odbojkaškog saveza Srbije, saopštio je da će se žreb za osminu finala Kupa Srbije 2014/15. u obe konkurencije obaviti u četvrtak, 23. oktobra u 13 časova u beogradskom hotelu “M”.

U osmini finala 49. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica u prvom “šeširu” će biti: Crvena zvezda, NIS Spartak iz Subotice, Vizura, Jedinstvo iz Stare Pazove, TENT iz Obrenovca, Železničar iz Lajkovca, Dinamo iz Pančeva i Kolubara iz Lazarevca, a u drugom “šeširu”: Jedinstvo iz Užica, Kraguj iz Kragujevca, Smeč 5 iz Kraguejvca, Beograd, Radnički Beograd, MD Zrenjanin, Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca i Jagodina.

U osmini finala jubilarnog, 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša u prvom “šeširu” će biti: Crvena zvezda, Đerdap iz Kladova, Radnički iz Kragujevca, Ribnica iz Kraljeva, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Mladi radnik iz Požarevca, Partizan i Spartak iz Ljiga, a u drugom “šeširu”: Spartak iz Subotice, Železničar iz Beograda, Jedinstvo iz Stare Pazove, Novi Pazar Junior, Užice, Klek Srbijašume, Inđija i Niš.

U osmini finala nacionalnog Kupa igraće se samo jedna utakmica, a domaćini će biti ekipe iz II “šešira”.

Protekle sezone trofej u obe konkurencije osvojila je Crvena zvezda i nema sumnje da će biti izuzetno teško odbraniti oba pehara. Crveno-bele dame su trofej u Kupu Srbije osvajale 17 puta, dok su muškarci podizali pehar 12 puta.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji