Nov 26, 2014

Helić: Bilo je teže nego u Sloveniji

Posle još jednog trijumfa protiv slovenačkog Kalcit Kamnika u Kupu CEV i plasmana u osminu finala, trener Crvene zvezde Branko Kovačević je izjavio da je i očekivao znatno jači otpor gostujuće ekipe.

Dosta težak i nervozan početak utakmice. Za tim zaista nije bilo razloga jer smo definitivno kvalitetnija ekipa od Kamnika. Možda nas je malo opustila i prelaka pobeda u Sloveniji, tako da smo i opuštenije ušli u prvi set. Kamnik je, kao što smo očekivali i nagoveštavali, odigrao znatno bolje nego pred svojim navijačima i pružio je znatno jači otpor – rekao je kovačević.

Adela Helić smatra da su se crveno-bele opustile posle drugog seta što je Kamnik iskoristio da osvoji treći set.

Bilo je teže nego u Sloveniji. Tamo smo dobili prilično lako u tri seta, ali niko od nas nije očekivao da tako bude i ovde. Ispostavilo se da je tako. One su mnogo popravile igru u polju. Tamo smo dosta prolazile na kuvane i plasirane lopte, a te elemente igre su popravile. Nama je pala koncentracija posle drugog seta kada smo napravile veliki broj servis grešaka i to je prelomilo taj treći set i mislim da je moglo da bude završeno u tri seta – istakla je najefikasnija odbojkašica na meču sa 23 poena.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji