Nov 7, 2014

Kecman: Želimo da odnesemo bodove iz Lajkovca

Naredni rival odbojkašicama Crvene zvezde biće Železničar koji će naše dame dočekati u novoj dvorani u Lajkovcu u subotu.

Železničar je u novu sezonu ušao znatno pojačan. U ekipu iz Lajkovca su došle bivše prvotimke Crvene zvezde Ivana Nešović i Tamara Rakić. U prva tri kola ostvarile su dve pobede, protiv Kraguja i NIS Spartaka u Subotici. Jedini poraz doživele su u prvom kolu protiv Vizure i trenutno se nalaze na četvrtom mestu na tabeli Wiener Stadtische lige.

Crveno-bele su do sada ostvarile takođe dve pobede. Uz dosta muke savladane su ekipe Dinama i NIS Spartaka posle pet setova. Zvezda je u drugom kolu doživela poraz od Vizure i zauzima 6. mesto sa 4 osvojena boda.

Posle utakmice sa Spartakom očekuje nas još jedan težak meč, s obzirom da je Železničar u prethodnih par kola, sa dolaskom Ivane Nešović i Tamare Rakić, pokazao da može da se suprotstavi dosta jačim ekipama nego što su oni objektivno. U svakom slučaju u meč bi trebalo ući maksimalno koncentrisano i motivisano jer verujem da će ti bodovi nama mnogo značiti, pogotovo što smo dosta utakmica odigrali rezultatom 3:2 – istakla je Ljubica Kecman, a potom je dodala:

Znamo od koga nam preti najveća opasnost u njihovom timu to su sigurno Ivana Nešović i Tamara Rakić. Spremali smo ove nedelje taktiku kako protiv njih, dosta smo dobro radili i najiskrenije se nadam da ćemo uspeti tu utakmicu da pobedimo, odigramo na najvišem nivou i odnesemo bodove sa vrućeg terena iz Lajkovca – zaključila je Kecman.

Utakmica između Železničara i Crvene zvezde na programu je u subotu, 8. novembra, od 19 časova u Hali sportova u Lajkovcu, uz direktan prenos na RTS-u. Meč će suditi Tomislav Popović i Aleksandra Balandžić.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji