Dec 12, 2014

Kovačević: Lokomotiva potvrdila klasu

Trener Crvene zvezde Branko Kovačević izjavio je nakon poraza od Lokomotive Baku u prvom meču osmine finala Kupa CEV u Beogradu sa 0:3 (16:25, 21:25, 12:25) da je taj rezultat realan odnos snaga dve ekipe.

Lokomotiva je od početka do kraja igrala vrlo ozbiljno. Zaista se trudila da tu razliku u klasi i kvalitetu koji je evidentan potvrdi. Nijednog trenutka nam nisu dozvoljavali neke lake poene. Morali smo baš dobro da se pomučimo za svaki poen. Ovo je donekle realan rezultat. Možda smo malo u trećem setu stali što ne bi smelo da se dešava, ali ako pogledamo sastav, tek u trećem setu je ustvari igrala njihova najjača postava. Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali ni preterano nezadovoljni. Predstavili smo još jednog mladog igrača, lepa stvar je i što nam se Nikolina Lukić polako vraća u konkurenciju i to su neke dobre stvari sa ove utakmice – konstatovao je Kovačević.

Bojana Milenković ističe da je iskustvo azerbejdžanske ekipe presudilo.

Moram da kažem da smo se borile od početka do kraja utakmice. U trećem setu smo malo popustile, ali ekipa Lokomotive je veoma iskusna ekipa. Sledeće nedelje putujemo u Azerbejdžan na revanš i trudićemo se da pružimo dobru partiju – rekla je Bojana.

Bloker crveno-belih Mina Popović smatra da je ekpa morala da pruži bolju partiju.

Ne možemo biti zadovoljni ni porazom, ni našom igrom večeras. Ekipa Lokomotive je dobra ekipa i to su pokazale, znaju da igraju odbojku. Nismo se baš najbolje snašle i imamo neke nedostatke u ekipi, ali to nije opravdanje za lošu igru. Stvari koje vežbamo i koje se trudimo da odradimo kako treba, nismo odradili na pravi način i samim tim igra nije bila zadovoljavajuća – zaključila je Mina.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji