Dec 24, 2014

Trnić: Da trijumfom dočekamo Novu godinu

Nakon pobede u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije protiv Jedinstva (SP), odbojkašice Crvene zvezde već u četvrtak, 25. decembra očekuje revanš u “Šumicama”.

Crveno-bele su trijumfovale u Staroj Pazovi sa 1:3, po setovima 25:23, 22:25, 23:25 i 13:25, posle 102 minuta igre.

Bloker Crvene zvezde Jelena Trnić očekuje da će naša ekipa zabeležiti još jedan trijumf i tako obezbediti plasman na Finalni turnir Kupa Srbije.

Mislim da neće biti većih problema. Nadam se da ćemo pitanje plasmana na Finalni turnir rešiti što pre i da ćemo u lepom raspoloženju dočekati Novu godinu, kako bi skoncentrisane ušle u drugi deo sezone – izjavila je Trnićeva.

Zvezdine dame su u Staroj Pazovi izgubile prvi set, ali potom osvojaju naredna tri i tako dolaze do veoma značajne pobede.

Utakmica u Staroj Pazovi je bila teška za nas. U prvom setu se nismo snašle i taj set su dobile odbojkašice Jedinstva. Međutim, nakon toga smo uspostavili neku našu igru, pa nije bilo većih problema. Verujem da će nam sutra u Šumicama biti još lakše.

Zdravstveno stanje naših odbojkašica je sve bolje i bolje. Ljubica Kecman se potpuno vratila u prvi tim.

Ljubica se potpuno vratila u stroj i igrala je dosta dobro. Polako se vraća i Nikolina, mada je još uvek u fazi oporavka. Sve više trenira sa loptom, sve više udara, pa se nadamo da ćemo od početka sledeće godine moći i na nju potpuno da računamo – zaključila je Jelena Trnić.

Revanš utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove je na programu u četvrtak, 25. decembra od 18 časova u dvorani SC Šumice u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Goran Gradinski i Vladimir Simonović.

Po propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji