Feb 21, 2015

Helić: Tražićemo našu šansu u prvenstvu

Posle poraza u polufinalu Kupa Srbije od Vizure (2:3), trener Crvene zvezde Branko Kovačević analizirao je pad u igri našeg tima nakon vođstva od 2:0.

Vizura je posle drugog seta popravila svoju igru i na tome im treba čestitati. Nismo prestali sa dobrom igrom, koliko smo prestali da ih pritiskamo pre svega dobrim servisom i dobrim blokom koje smo imali u prva dva seta. Ta dva elementa igre su nam kasnije malo zakazala i bez tih elemenata je vrlo teško dobiti ekipu kakva je Vizura što se i pokazalo na kraju – istakao je Kovačević.

U ekipi Crvene zvezde sjajnu partiju je pružila Adela Helić koja je osvojila 34 poena, ali to nije bilo dovoljno da bi se savladala Vizura.

Prva dva seta smo ličili na pravu Zvezdu, kakva treba da bude. Jednostavno nismo im davale da naprave bilo kakav korak ka osvajanju seta. Treći, četvrti i peti set smo dozvolile da na početku naprave veliku prednost i na nekim našim glupim greškama smo dopustile da se odvoje što je dovelo da toga da izjednače, a potom i pobede – rekla je korektorka crveno-belih nakon meča, a potom je dodala:

Ne znam ni ja zašto se desio takav pad nakon drugog seta, ali u drugom delu petog seta smo se vratile u meč, ali ipak kasno. Imale su veliku prednost i bilo je jako teško stići ih. Čestitam Vizuri. Jako mi je žao što smo izgubile. Glave gore, tražićemo šansu u prvenstvu koje prošle godine nismo osvojile – zaključila je Helić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji