Feb 5, 2015

Odbojkaši u petak dočekuju Mladi radnik

Naredni rival odbojkaša Crvene zvezde je ekipa Mladog radnika iz Požarevca koja gostuje u “Šumicama” u petak 6. februara u okviru 15. kola Viner Štetiše lige.

Nakon dva poraza na početku godine od Partizana (1:3) i Vojvodine NS seme (3:2), crveno-beli su zabeležili dve pobede. Prvo su savladali Đerdap sa maksimalnih 3:0, a potom i Inđiju na gostovanju istim rezultatom. Naši odbojkaši se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 34 boda.

Odbojkaši Mladog radnika su u prošlom kolu prekinuli seriju poraza. Nakon devet uzastopnih neuspeha Požarevljani su savladali Ribnicu sa 3:1 u prošlom kolu i tako su pobegli sa poslednjeg mesta. Trenutno su deveti sa 12 bodova.

U prvom delu sezone Crvena zvezda je slavila u Požarevcu sa 0:3, po setovima 23:25, 16:25, 19:25.

S obzirom da smo u prvom delu sezone odigrali meč u kome je u prvom setu bilo dosta neizvesno, očekujem da ni sada neće biti nimalo lako. Koliko god da su oni mlađa ekipa imaju i iskusnije igrače poput Jevtića i sigurno je da se neće predati. Ne smemo opušteno da uđemo u meč sa Mladim radnikom – izjavio je organizator igre Crvene zvezde Nemanja Stefanović.

Požarevljani su uvek bili tvrd orah za naš tim.

Nadam se da ćemo pobediti maksimalnim rezultatom i osvojiti sva tri boda. Međutim, Mladom radniku je takođe veoma bitna utakmica. U ranijima susretima umeli su da nas namuče. Kada mislimo da smo ih slomili oni znaju da se vrate – upozorava Stefanović.

Bloker crveno-belih Boris Martinović je istakao da će meč protiv Požarevljana biti odlična provera pred Finalni turnir Kupa Srbije.

Očekujemo pobedu i osvajanje nova tri boda. Bez obzira što su pretposlednji na tabeli ne bi trebalo opušteno da uđemo u ovaj meč jer će oni dati sve od sebe. Zato bi mi trebalo na početku da ih pritisnemo i da se držimo naše igre. Ovo će biti i dobra prilika da se pripremimo za Finalni turnir Kupa Srbije koji se narednog vikenda igra u Novom Sadu. Cilj nam je da odbranimo pehar osvojen prošle godine, ali to neće biti nimalo lako – konstatovao je Martinović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladog radnika je na programu u petak 6. februara od 18 časova u dvorani SC Šumice u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Jovana Vuković i Predrag Balandžić.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji