Mar 5, 2015

Kobiljski: Svaka čast momcima

Nakon pobede nad Ravenom od 3:2 u “Šumicama”, trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski bio je veoma zadovoljan igrom svojih izabranika.

Ovo je sigurno naša najbolja partija ove sezone. Milsim da je ovo najbolja utakmica koja je odigrana ove godine u “Šumicama”. Svaka čast mojim igračima na ovolikoj borbenosti i to u dugom vremenskom periodu. Svih pet setova nismo odustajali od pobede i svih pet setova smo verovali da možemo da pobedimo što se na kraju i desilo – rekao je strateg Crvene zvezde koji je potom dodao:

Idemo na revanš da opet odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu, a o rezultatu stvarno nećemo da razmišljamo. Idemo korak po korak, loptu po loptu, pa ćemo da vidimo – konstatovao je Kobiljski.

Kapiten crveno-belih Maksim Buculjević nada se dobroj partiji svojih saigrača i u revanšu za sedam dana.

Čestitao bih mojim saigračima i stručnom štabu na ovako jednoj dobro odigranoj utakmici. Ostaje možda mala žal što nismo mogli ranije da rešimo utakmicu, ali sam zadovoljan. Pobediti ovako dobru italijansku ekipu je stvarno dobra stvar. Igramo tamo za nedelju dana i videćemo šta će biti. Nadam se dobrom – kazao je organizator igre crveno-belih, a potom se nadovezao:

Iz godine u godinu u ovakvim utakmicama sazrevamo i to nam mnogo znači za budućnost. Kada smo peti set gubili u jednom trenutku su svi verovatno mislili da je gotovo, ali mi smo se izvukli, pokazali da smo prava ekipa, da momci veruju jedni u druge i tako smo pobedili jednu Ravenu – istakao je Buculjević.

Sa trenerom se složio i Lazar Koprivica koji je protiv Italijana osvojio 20 poena za svoj tim.

Mislim da smo odigrali ubedljivo najbolji meč u sezoni. Ravena je bila velika inspiracija za nas. Prva dva seta smo odigrali u dahu i tu smo prikazali najkvalitetniju igru tokom cele sezone, možda čak i u poslednje tri-četiri godine, koliko sam ovde i koliko pamtim. Sigurno je da nas očekuje mnogo težak revanš. Pobeda od 3:2 je veliki rezultat za nas, velika pobeda za ovu mladu ekipu, ali nam to ništa neće značiti ako se tamo ne suprotstavimo sa istom željom i istom upornošću kao što smo danas pokazali – konstatuje primač Crvene zvezde.

Čestitao bih još jednom mojim saigračima, stručnom štabu i Klubu koji je stao iza nas i nadam se da ćemo u ovom ritmu nastaviti do kraja sezone. Sa ovakvom igrom smatram da imamo velike šanse u domaćem prvenstvu, a naravno i u revanšu u Raveni – zaključio je Koprivica.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji