Apr 6, 2015

Vicešampionke Evrope doputovale u Beograd

06042015 docek 1

Ženska kadetska reprezentacija Srbije, osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu doputovala je danas iz Bugarske. Vicešampionkama Evrope priređen je svečani doček u beogradskom hotelu „M“.

U prisustvu roditelja, prijatelja, predstavnika klubova i predstavnika medija, mlade odbojkašice je pozdravio Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, a specijalne poklone Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uručila im je Marijana Boričić, prvi trener ženske juniorske reprezentacije Srbije.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, doputovao je iz Šćećina i stigao da čestita kadetkinjama na srebrnoj medalji i titulu vicešampiona Evrope.

Srebrne odbojkašice su dočekali i čelnici Crvene zvezde, Ana Avramović, generalni direktor, Laslo Lukač, sportski direktor, Siniša Pantović, tim menadžer i Branko Kovačević, prvi trener ženske seniorske ekipe.

Tom prilikom predstavnici Crvene zvezde su čestitali kadetkinjama reprezentacije Srbije, među kojima su bile i šest odbojkašica Crvene zvezde, Ana Jakšić, Anastasija Sekulić, Milica Tasić, Anja Ašonja, Tamara Radmilović i Tijana Milojević.

Nagrada za najboljeg libera Evropskog prvenstva pripala je našoj Tijani Milojević.

Presrećna sam. Izvanredan je osećaj. Želim da se zahvalim stručnom štabu i mojoj ekipi što smo uspele da osvojimo drugo mesto na Evropskom prvenstvu. Ovo mi je jedna od najdražih nagrada koju sam osvojila i to mi daje motiv više da napredujem i bolje radim u budućnosti – rekla je Tijana Milojević po povratku u Beograd.

Srbija je u Plovdivu osvojila ukupno petu medalju na Prvenstvima Evrope, treću srebrnu, uz dve bronzane.

Pored titule vicešampiona, kadetkinje Srbije su izborile učešće na Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) 2015. u Gruziji i Svetskom prvenstvu 2015. u Peruu.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji