May 5, 2015

Pet igrača Zvezde na širem spisku reprezentacije za Evropske igre

Siniša Reljić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije za Evropske igre, saopštio je širi spisak (20) igrača za prve Evropske igre, koje će se održati od 12. – 28. juna u Bakuu, u Azerbejdžanu. Na spisku se nalazi i pet igrača Crvene zvezde: Maksim Buculjević, Aleksandar Okolić, Vuk Milutinović, Filip Stoilović i Lazar Koprivica.

Na spisku su:

TEHNIČARI: MIHAJLO MITIĆ (ŠOMON, FRANCUSKA), IVAN KOSTIĆ (PARTIZAN) I MAKSIM BUCULJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

KOREKTORI: DUŠAN PETKOVIĆ (KAN, FRANCUSKA), DRAŽEN LUBURIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD) I MILIJA MRDAK (PARTIZAN).

LIBERA: MILORAD KAPUR (NOVI PAZAR) I GORAN ŠKUNDRIĆ (RIBNICA, KRALJEVO).

BLOKERI: MILAN RAŠIĆ (KAN, FRANCUSKA), PETAR KRSMANOVIĆ (BUDVANSKA RIVIJERA, CRNA GORA), ALEKSANDAR OKOLIĆ (CRVENA ZVEZDA), DUŠAN LOPAR (PARTIZAN) I VUK MILUTINOVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

PRIMAČI: KONSTANTIN ČUPKOVIĆ (BIDGOŠĆ, POLJSKA), MILAN KATIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), FILIP STOILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), MILOŠ VEMIĆ (TURKOAN, FRANCUSKA), LAZAR KOPRIVICA (CRVENA ZVEZDA), MIHAJLO STANKOVIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD) I MARKO NIKOLIĆ (PARTIZAN).

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi sa Azerbejdžanom, Poljskom, Francuskom Finskom i Turskom.

U B grupi će igrati Rusija, Italija, Bugarska, Nemačka, Belgija i Slovačka.

Plasman u četvrtfinale izboriće po 4 selekcije iz obe grupe. Poznato je da će se u četvrtfinalu sastati pobednici grupa sa četvrtoplasiranim selekcijama iz druge grupe, dok će se ostali parovi četvrtfinala dobiti žrebom. Naime, drugoplasirana ekipa iz A grupe će u četvrtfinalu igrati protiv trećeplasirane reprezentacije iz A ili B grupe, što će biti određeno žrebom.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji