Sep 23, 2015

Zvanično fotografisanje ekipa pred početak sezone

Odbojkaški klub Crvena zvezda organizovao je zvanično fotografisanje odbojkašica i odbojkaša pred sezonu 2015/16.

Zvezdine dame i crveno-beli momci su uz odličnu atmosferu ozbiljno pristupili i ovom zadatku i mirno su pozirali oku kamere.

Uobičajeno je za kako ženski, tako i muški Odbojkaški klub Crvena zvezda da pred početak sezone obavi zvanično fotografisanje i predstavljanje ekipa. Očekivanja su nepromenjena, kao i prethodnih godina, idemo svojim putem – izjavio je trener seniorki Crvene zvezde Aleksandar Bošković.

Trener muške seniorske ekipe Dragan Kobiljski sumirao je utiske sa početka priprema.

Nalazimo se već mesec i po dana u pogonu. Delima smo pokazali da ćemo se truditi da dobru odbojku igramo i ove godine. Sigurno je da se nećemo lako odreći svih uspeha od prošle sezone – rekao je Kobiljski, a potom je ocenio novajlije u timu.

Prezaodovljan sam svim igračima koji su došli. Svi oni imaju kvalitet da igraju u Zvezdi, ali što je još važnije svi imaju veliku želju da taj svoj kvalitet i pokažu, a i nadograde – konstatovao je stručnjak crveno-belih.

Svoja očekivanja od nove sezone istakla je Nikolina Lukić, primač servisa Crvene zvezde.

Zanmo da su očekivanja od naše ekipe uvek najviša i mi ćemo se u skladu sa tim ophoditi prema treninzima i utakmicama koje nas očekuju. Prve provere ćemo imati predstojećeg vikenda kada nas očekuje prvi pripremni turnir. Uvek idemo sa najvišim ambicijama u novu sezonu i iskreno se nadam da ćemo opravdati očekivanja – istakla je Nikolina.

Kapiten naših odbojkaša Maksim Buculjević kaže da će crveno-beli biti potpuno spremni za početak nove sezone.

Ekipa je kompletirana. Treniramo skoro dva meseca i stvarno smo zadovoljni. Momci daju svoj maksimum i trudićemo se da kao i prošle godine budemo sto posto spremni u svakom trenu – zaključio je Buculjević.

Prvu zvaničnu utakmicu odbojkašice Crvene zvezde odigraće u Viner Štetiše ligi u I kolu pritv Kraguj Volleyforma u Kragujevcu sredinom oktobra. Muška seniorska ekipa će prvi zvanični meč odigrati protiv Vojvodine NS seme, u Novom Sadu, u drugoj polovini oktobra, u Super Kupu kada će pokušati da odbrane trofej koji su do sada osvajali četiri puta.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji