Nov 26, 2015

U petak dva meča Crvene zvezde na Banjici

Ljubitelji odbojke i navijači Crvene zvezde moći će u petak 27. novembra da uživaju u mečevima obe ekipe crveno-belih u dvorani USC Voždovac na Banjici, u Beogradu.

Prvo će na teren muška ekipa Crvene zvezde koja se u okviru 6. kola Viner Štetiše Super lige sastaje sa ekipom Niša od 17,30 časova, a potom će i Zvezdine dame, od 20 časova, ugostiti Jedinstvo iz Užica u okviru 7. kola Viner Štetiše Super lige za seniorke.

U prvih pet kola Niš je zabeležio četiri pobede i jedan poraz i zauzimaju drugo mesto na tabeli. Zanimljivo je da Nišlije do sada nisu odigrali utakmicu a da nije igrano u pet setova. U poslednjem kolu su savladali Partizan sa 3:2, a prethodno su doživeli prvi neuspeh protiv Radničkog u Kragujevcu istim rezultatom.

Primač servisa Crvene zvezde Nemanja Jakovljević ističe da Niš treba shvatiti veoma ozbiljno.

Pripremamo se za duel sa Nišlijama na najbolji mogući način i tu utakmicu shvatamo veoma ozbiljno, baš kao i svaku prethodnu. Niš je nova ekipa u Viner Štetiše Super ligi i igraju veoma dobro. Trudićemo se da ostvarimo trijumf u tom duelu, kao što se od Crvene zvezde uvek i očekuje – izjavio je Jakovljević.

Zvezdine dame će u duelu protiv Jedinstva iz Užica morati da opravdaju ulogu favorita. Užičanke su na pretposlednjem 9. mestu na tabeli sa samo jednom pobedom i to upravo u prethodnom 6. kolu protiv konkurenta u borbi za opstanak Kraguj Volejforma (3:1).

Tehničarka crveno-belih Aleksandra Brđović uverena je u ubedljiv trijumf svoje ekipe.

Kada igrate u Crvenoj zvezdi očekivanja su uvek najviša. Jedinstvo je na pretposlednjem mestu na tabeli i bori se za opstanak, tako da u taj meč ulazimo kao veliki favoriti. Nismo još uvek igrali sa njima, imamo iz njihovih prethosnih mečeva pripremu i verujem da neće biti problema. Nadam se da ćemo trijumfovati maksimalnim rezultatom – rekla je Aleksandra Brđović.

Utakmica muških ekipa Crvene zvezde i Niša je na programu od 17,30 časova, a sudiće Vladimir Cvetković i Nenad Davidović. Meč ženskih ekipa Crvene zvezde i Jedinstva iz Užica će početi oko 20 časova, a pravdu na tom susretu deliće Jovana Vuković i Branislav Jovančić. Ulaznice za oba susreta prodavaće se na ulazu u dvoranu USC Voždovac na Banjici po ceni od 200 dinara. Ulaznice će važiti za oba meča.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji