May 8, 2016

Crveno-beli u glas: Fenomenalno!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su 12. šampionsku titulu i uz osvojeni Kup Srbije još jednom su zlatnim slovima ispisali zlatne stranice istorije kluba.

Trener crveno-belih Dragan Kobiljski sumirao je utiske od početka sezone.

Predivno se osećam. Dupla kruna ove godine. Kada se vratim na početak godine i pomislim na pojačanja koja je Vojvodina napravila za Ligu šampiona i kada osetim da smo osvojili dva najbitnija trofeja ove godine, to je zaista veliki uspeh. Najveću zahvalnost imam prema igračima koji su sve to omogućili i što su doneli duplu krunu ove godine u Crvenu zvezdu – istakao je Zvezdin strateg.

Velika želja za trijumfom naših odbojkaša presudila je u ovom meču.

Bili smo borbeniji i hrabriji. Bili smo spremni da ostanemo u hali čitavu noć kako bi osvojili šampionsku titulu. To se osećalo u svakom poenu, u svakom našem kontaktu sa loptom – konstatovao je Kobiljski.

Kapiten Crvene zvezde Maksim Buculjević učestvovao je u osvajanju pet uzastopnih šampionskih titula.

Ovo mi je peta godina u prvom timu, osvojio sam pet titula, četiri Kupa i četiri Super Kupa Srbije. Presrećan sam ovim rezultatom. Ovo je fenomenalan uspeh za klub. Dominira na domaćoj sceni i stvarno svi treba da budu zadovoljni sa rezultatima koje postižu ovi momci i stručni štab. Rezultat je bio 3:0, ali utakmica nije bila nimalo laka. Bila je to jedna sjajna predstava, pune tribine, presrećan sam… – izjavio je Buculjević nakon meča.

Veliki doprinos u osvajanju duple krune u ovoj sezoni dao je i Nemanja Jakovljević, primač servisa Crvene zvezde.

Fenomenalno! Posle dve godine vratio sam se u Zvezdu iz nekih privatnih razloga. Nisam zažalio, osvojio sam titulu, osvojio Kup. Lepa sezona za mene i za celu ekipu. Zasluženo smo došli do titule posle pet utakmica sa odličnom ekipom Vojvodine, ali samim tim ova pobeda je slađa. Pobedili smo pred našom publikom. Presrećan sam – zaključio je Jakovljević.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji