Nov 25, 2016

Odbojkaše Zvezde u subotu očekuje “večiti derbi”

Prvi “večiti derbi” u ovoj sezoni biće odigran u subotu (18 časova) kada odbojkaši Crvene zvezde gostuju Partizanu u okviru 7. kola Superlige Srbije.

Dueli crveno i crno belih uvek su privlačili puno pažnje, pa će sasvim sigurno tako biti i ovoga puta.

Utakmice Crvene zvezde i Partizana same po sebi nose posebnu težinu. Naravno da je to utakmica u kojoj nema favorita. I momci iz Partizana će se, kao i mi, boriti za trijumf. Borićemo se, kao i na svakom meču, do poslednjeg poena, daćemo sve od sebe da ostvarimo novu pobedu. Partizan je mlada ekipa, ali svaka ekipa koja igra protiv Crvene zvezde ima veliku želju da je pobedi, pa će to biti slučaj i sa Partizanom – izjavio je Dušan Stojsavljević, primač servisa Crvene zvezde.

Crveno-beli su u proteklom periodu odigrali veliki broj utakmica, što u domaćem šampionatu, što u Ligi šampiona, a nastupali su i u Kupu Srbije, pa su iskoristili pet dana bez meča da prikupe snagu za nastavak sezone.

Umora nema. Posle dugog perioda ove nedelje nismo imali meč u sredu. Dosta smo trenirali, ali mogu da kažem da smo malo i odmorili. Svi smo zdravi i spremni da damo svoj maksimum u subotu – poručio je Stojsavljević.

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu 26. novembra od 18 časova u dvorani SC Sport Eko u Beogradu. Meč će suditi Mirko Janković i Igor Miljković.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji