Dec 8, 2016

Crveno-bele u petak gostuju u Zrenjaninu

Odbojkašice Crvene zvezde u petak 9. decembra (20 časova) gostuju ekipi MD Zrenjanin u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Primač servisa crveno-belih Bojana Milenković veruje da će naš tim pružiti dobru predstavu publici u Zrenjaninu.

Utakmica u Zrenjaninu je jako bitna za nas. Verujem da ćemo pružiti dobru partiju. Moramo da budemo skoncentrisane na igru i da damo svoj maksimum. Jednostavno bi trebalo da primenimo dogovore sa treninga na utakmicu i onda možemo da očekujemo da rezultat na kraju bude pozitivan za nas – izjavila je Milenkovićeva.

Crvenu zvezdu nakon meča u Zrenjaninu očekuju tri vezane utakmice protiv aktuelnog šampiona Vizure, dva m eča u okivru četvrtfinala Kupa Srbije i jedan u okviru 10. kola Superlige.

Nakon meča u Zrenjaninu nas očekuju tri vezana meča protiv Vizure. Ne želim da potcenjujem ekipu Zrenjanina, ali je činjenica da će meč protiv njih biti priprema za mečeve sa aktuelnim šampionkama. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, pa je takav slučaj i pred duel sa Zrenjaninkama – rekla je Bojana Milenković.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između MD Zrenjanina i Crvene zvezde igra se u petak 9. decembra od 20 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Meč će suditi Vladimir Simonović i Vladimir Cvetković.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji