Feb 16, 2017

U petak na Banjici “večiti derbi”

Odbojkaši Crvene zvezde u petak (19 časova) dočekuju Partizan u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Nakon eliminacije iz CEV Kupa crveno-bele očekuje “večiti derbi”. U prvom delu sezone naši odbojkaši su ubedljivo savladali Partizan, koji se bori za opstanak u eliti, sa 0:3, po setovima 17:25, 16:25, 18:25.

Sigurno je da ne možemo ući potpuno rasterećeno u meč, bez obzira što smo blagi favoriti u ovom derbiju. Mada iz iskustva svi znamo da kada je u pitanju “večiti derbi” favorit ne postoji. Motivacija za ovaj meč je uvek maksimalna, kako s jedne tako i sa druge strane. Rivalitet dva kluba je veliki, bez obzira na kvalitet i trenutna situacija na tabeli sigurno ništa ne znači. Biće to veoma teška utakmica, za nas veoma bitna – izjavio je Aleksandar Blagojević, korektor Crvene zvezde, a potom je dodao:

Posle eliminacije iz CEV Kupa okrećemo se domaćem prvenstvu i Kupu. Ulazimo u dobar igrački ritam, tako da očekujem da iz meča u meč sve bolje igramo i da na svakoj utakmici pružimo svoj maksimum. Verujem da ćemo stvoriti igru koja će nam biti potrebna u završnici sezone – kaže Blagojević.

Gust raspored mečeva i obaveze u evropskim takmičenjima nisu mnogo iscrpile izabranike Dragana Kobiljskog, koji će moći da računa na kompletan igrački kadar.

Jedino dobro iz utakmice protiv Rajnmajna je to što se završila posle tri seta. Naravno da nije dobro za rezultate kluba u Evropi i za naš mentalitet, ali za našu fizičku spremu je sigurno dobro. Nismo se mnogo iscrpili, tako da u derbi ulazimo maksimlano i fizički i psihološki pripremljeni – zaključio je Blagojević.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana na programu je u petak 17. februara od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Dejan Rogić i Mirko Janković.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji