May 22, 2017

Zvezda produžila ugovore sa četvoricom odbojkaša

Odbojkaški klub Crvena zvezda je produžio ugovore sa četvoricom igrača, Predragom Jevtićem, Nikolom Pavlovićem, Lazarom Dodićem i Markom Sinđelićem.

Četvorica odbojkaša Crvene zvezde potpisali su ugovore u trofejnoj sali našeg kluba sa Anom Avramović, generalnim direktorom i Dejanom Bojovićem, sportskim direktorom muških ekipa OK Crvena zvezda.

Svi u klubu smo jako zadovoljni jer smo na jedan duži period uspeli da zadržimo, pre svega, našeg libera Predraga Jevtića koji je dokazao da može da osvaja titule i koji se nalazi na pragu reprezentacije. Bio je na širem spisku selektora Grbića i mislim da će mu značiti da bude deo Crvene zvezde i u narednim godinama, da se pozicionira kako u našoj ligi, tako i u reprezentaciji, a onda i da napravi sjajnu karijeru – izjavio je Dejan Bojović, a potom je dodao:

Produžili smo ugovore i sa mladim igračima koji su bili na pozajmicama. Neki od njih će biti deo sastava muške seniorske ekipe u sledećoj sezoni. To su srednji bloker Nikola Pavlović, korektor Lazar Dodić, a takođe i mladi Marko Sinđelić od kojeg očekujemo pouno, koji igra na poziciji srednjeg blokera. Oni su pokzali veliku želju da budu deo Crvene zvezde u budućnosti i zbog toga smo jako zadovoljni – kazao je Bojović.

Crveno-beli još uvek vredno rade, a ekipa za narednu sezonu se polako koncipira.

Tim za narednu sezonu se koncipira. Radimo na tome. Puno naših igrača koji su bili na pozajmicama su dokazali da su dosta napredovali i da vrede da budu deo Crvene zvezde. Treniramo jako naporno i svaki dan analiziramo urađeno. Nadam se da ćemo imati bolju ekipu nego što smo imali protekle sezone. Ako ne iskusniju, onda sa većim motivom, ali neku konkurentsku prednost u odnosu na druge ekipe ćemo sigurno imati – konstatovao je Bojović.

Čestitamo Jevtiću, Pavloviću, Dodiću i Sinđeliću na potpisanim ugovorima sa Crvenom zvezdom i želimo im puno uspeha u nastavku karijere.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji