Nov 6, 2017

Crveno-beli u utorak dočekuju Novi Pazar

Odbojkaši Crvene zvezde u utorak (18 časova) dočekuju Novi Pazar u poslednjem meču 4. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-beli su posle nešto lošijeg starta sezone i dva vezana poraza, od Niša i Vojvodine, ostvarili dva trijumfa. Savladali su u 3. kolu ekipu Spartaka u Ljigu sa 3:2, a potom su istim rezultatom pobedili i Mladi radnik u Požarevcu u osmini finala Kupa Srbije.

S obzirom da smo u Ljigu gubili sa 2:1 i 21:18 uspeli smo da se izborimo i da pokažemo karakter. Najzad su i novi igrači Crvene zvezde osetili kako je to kada se pobeđuje i najvažnije je da smo počeli da stvaramo pobednički mentalitet. Dosta igrača je otišlo iz Zvezde, a došlo je dosta novih koji su tek sada počeli da ulaze u sistem. Prethodnih sezona u tim je dolazilo po dva, tri nova igrača, a pred početak ove sezone je došlo čak osam novih. Svi su veoma vredni i treba nam malo vremena da se uklopimo kao ekipa. Taj pobednički mentalitet smo pokazali u Ljigu, a nakon toga smo ostvarili i jako bitnu pobedu u Poažrevcu – izjavio je Milutin Nejić, primač servisa Crvene zvezde.

Sa druge strane mreže očekuje ih Novi Pazar, tim koji se nalazi u dobroj formi. Ostvarili su sve tri pobede u prve tri utakmice i nalaze se na 3. mestu na tabeli.

Ja sam uvek optimista i mislim da možemo svakoga da pobedimo, čak i jače ekipe od nas. Samo zavisi od toga kako uđemo u utakmicu. Mislim da su momci shvatili da možemo sa svakim da igramo. Motiva neće faliti pošto igramo protiv Novog Pazara, jedne od najjačih ekipa u ligi. Pružićemo svoj maksimum, a iz toga će doći i rezultat, verujem, u našu korist – zaključio je Nejić.

Utakmica 4. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u utorak 7. novembra od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Predrag Balandžić i Vladimir Cvetković.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji