Dec 8, 2017

Poznati parovi polufinala Kupa Srbije

Odbojkašica Crvene zvezde Ana Bjelica i Aleksa Brđović, reprezentativci Srbije, odredili su u Staroj Pazovi parove polufinala 52. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i 53. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša.

Odbojkašice Crvene zvezde igraće protiv Jedinstva iz Stare Pazove, dok će odbojkaši igrati protiv kragujevačkog Radničkog. Sistem takmičenja u Kupu Srbije je promenjen, tako da se više neće igrati završni turniri, već će se igrati dve utakmice u polufinalu.

U konkurenciji odbojkašica, u prvim mečevima, 26. decembra, igraće Jedinstvo (Stara Pazova) – Crvena zvezda i Železničar (Lajkovac) – Vizura (Ruma), a u konkurenciji odbojkaša Novi Pazar – Vojvodina NS seme (Novi Sad) i Radnički doo (Kragujevac) – Crvena zvezda.

Žreb je obavljen pre početka utakmice 9. kola Banka Poštanska štedionca Super lige u konkurenciji odbojkašica Jedinstvo (Stara Pazova) – Klek MD Zrenjanin, koja se igra u Hali sportova u Staroj Pazovi.

U polufinalu Kupa Srbije u obe konkurencije se igraju dve utakmice, a termini su 26. i 28. decembar.

SENIORKE – 52. KUP SRBIJE 2017/2018 – POLUFINALE (26. I 28. DECEMBAR):
JEDINSTVO (STARA PAZOVA) – CRVENA ZVEZDA
ŽELEZNIČAR (LAJKOVAC) – VIZURA (RUMA)

SENIORI – 53. KUP SRBIJE 2017/2018 – POLUFINALE (26. I 28. DECEMBAR):
NOVI PAZAR – VOJVODINA NS SEME (NOVI SAD)
RADNIČKI DOO (KRAGUJEVAC) – CRVENA ZVEZDA

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Finalni mečevi, u obe konkurencije, odigraće se 3. marta.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji