Mar 2, 2018

Zvezda proslavila 73. rođendan, Ani Avramović nagrada za životno delo

Pre 73 godine, 4. marta 1945. godine osnovano je Sportsko društvo Crvena zvezda. Proslavljeni sportisti, legende Crvene zvezde, rukovodioci, sadašnji prvotimci, buduće zvezde okupili su se u petak 2. marta u Medija centru FK Crvena zvezda na obeležavanju još jednog rođendana.

Na obeleževanju 73-godišnjice po 53. put su izabrani najbolji sportisti i klubovi SD Crvena zvezda.

Dobitnica Nagrade za životno delo je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda, žena koja je ceo svoj život posvetila odbojci. Nagradu joj je uručio Aleksandar Boričić, predsednik CEV-a.

Za najbolji pionirski klub u protekloj godini proglašen je Odbojkaški klub Crvena zvezda. Nagradu u ime kluba primila je Ivana Nedeljković od Jasne Šekarić, legendarne strelkinje Crvene zvezde.

Za najbolje sportiste SD Crvena zvezda proglašeni su kik bokserka Diana Dabetić i džudista Nemanja Majdov. Najbolji klub u protekloj godini je Košarkaški klub Crvena zvezda.

Uz zvuke himne Sportskog društva Crvena zvezda rođendansku tortu isekli su laureati, a usledilo je i zajedničko fotografisanje svih nagrađenih sportista i klubova SD Crvena zvezda.

Linkovi

image
image
image
image
image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji