Mar 7, 2020

Bodovi Novom Pazaru

Odbojkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se domognu bodova u utakmici trećeg kola Mini lige, odigranoj u Novom Pazaru. Ekipa Novog Pazara je pobedila rezultatom 3:0 (25:18, 25:19, 29:27).

Od samog početka meča odbojkaši Novog Pazara su pokazali čvrstinu i odlučnost da dođu do važne pobede. Naši momci su imali problema na prijemu servisa, pa su domaćini sa dva asa Božovića i blokom Szaba poveli. Njihovi napadači su bili veoma uspešni pa su na tehnički tajm aut otišli sa pet poena prednosti. Do kraja prvog seta odbojkaši Crvene zvezde nisu uspevali da pariraju Novom Pazaru, a glavni razlog tome je šest servis grešaka i pet asova protivnika.

U drugom setu pri rezultatu 6:5 Kukanjac je na poziciju srednjeg blokera uveo Meljanca umesto Uroša Nikolića, a na mesto korektora Gmitrovića umesto Dodića. Kako su domaći povećavali prednost, na 14:10 je Tadića zamenio Andonović. Ni ovo nije pomoglo da Zvezda dođe do kvalitetnije igre. Poslednji adut Kukanjca je bio tehničar Stefanović umesto Petkovića, ali Novopazarci ipak sigurno dobijaju i drugi set.

Crvena zvezda je treći set počela sa znatno izmenjenom postavom: sa Stefanovićem kao kreatorom igre, Andonovićem na primačkoj poziciji, Meljancem na mestu srednjeg blokera i korektorom Gmitrovićem, uz standardne Nejića i Uroša Nikolića. Od početka do kraja ovog dela igre se vodila potpuno izjednačena borba. Igra Crvene zvezde je bila neuporedivo kvalitetnija. Od 23:23 igralo se poen za poen. Prava je šteta što su naši momci, uprkos kvalitenoj igri tokom celog seta, u važnim trenucima u završnici pogrešili dva puta i otvorili put domaćim igračima ka maksimalnoj pobedi.

U četvrtom kolu Mini lige Crvena zvezda će gostovati ekipi Jedinstva iz Stare Pazove.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA  3:0  (25:18, 25:19, 29:27)

Novi Pazar- Dvorana: SSU Pendik  Gledalaca: 200 Sudije: Goran Gradinski i Đorđe Zelenović

NOVI PAZAR: Zoranić, Kurtanović, Szabo 14, Eremić 10, Daca 7, Zuković (L), Božvoić 10, Didović 5, Čubrilo 4.  Nisu igrali: Pruščević, Koničanin, Bekrić, Dolovac (L) i Halilović.  Trener: Dragan Bonić

CRVENA ZVEZDA: Meljanac 7, Jevtić (libero), Petković,  Tadić 2, Nikolić U. 6, Nejić 13, Dodić 3, Pavlović 2,  Gmitrović 6, Stefanović, Andonović 2. Nisu igrali: Nikolić A., Fet i Trifunović (Libero).  Trener: Tomislav Kukanjac

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji