May 25, 2021

Finalni turnir za kadetkinje u Valjevu, za kadete u Novom Sadu

Valjevo će biti domaćin Finalnog turnira Prvenstva Srbije za kadetkinje, a Novi Sad u konkurenciji kadeta, koji su na programu predstojećeg vikenda, 28-30,maj, u organizaciji OK Srbijanka 014 i OK Vojvodina NS seme.

Crveno-bele kadetkinje će svoje mečeve u okviru grupe G igrati u Hali sportova protiv Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Kragujevca u petak 28.maja. Selekcija trenera Ognjena Bulića će od 12 časova u petak prvi meč igrati protiv Radničkog, a zatim od 19 časova protiv Spartaka.

U subotu su na programu utakmice 3.kola i polufinalni mečevi u dvorani “Student” u terminima od 18 i 20 časova. Plasman u polufinale izboriće prvoplasirane ekipe iz četiri grupe. U nedelju, takođe u dvorani “Student”, na programu je finale od 13 časova, dok će se dva sata ranije igrati meč za 3.mesto.

Učesnici finalnog turnira za kadetkinje pored Crvene zvezde, Radničkog iz Kragujevca, Spartaka iz Subotice i domaćina Srbijanke 014 su Beograd, Leskovac 98, TENT, Gimnazijalac (Kraljevo), Jedinstvo (Stara Pazova), Blok Aut, Borac (Čačak) i Omladinac (Novi Banovci).

Selekcija Darka Gorunovića će takođe u petak igrati svoje mečeve u grupi B protiv Radničkog iz Kragujevca i Niša, u maloj sali dvorane “SPENS”, SPC “Vojvodina”. U istim terminima kad i kadetkinje, Zvezdini kadeti će odmeriti snage sa istim protivnikom u prvom meču – Radnički iz Kragujevca (12h), dok se sa vršnjacima iz Niša igrati u večernjem terminu, 19 časova.

U subotu su na programu utakmice 3.kola i polufinalni mečevi u maloj sali SPc “Vojvodina” u terminima od 18 i 20 časova. Plasman u polufinale izboriće prvoplasirane ekipe iz četiri grupe. U nedelju, takođe u maloj sali dvorane “SPENS”, na programu je finale od 13 časova, dok će se dva sata ranije igrati meč za 3.mesto.

Učesnici Finalnog turnira Prvenstva Srbije u konkurenciji kadeta su Crvena zvezda, Radnički iz Kragujevca, Niš, Vojvodina, Smederevo, Železničar (Beograd), Proleter (Zrenjanin), Metalac (Gornji Milanovac), Roda (Beograd), Stražilovo (Sremski Karlovci), Ribnica (Kraljevo) i Partizan.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji