Jun 8, 2021

Prvi trening generacija devojčica rođenih 2005/2006/2007. godine

U sali SD Crvena zvezda prvi trening, pod novim trenerom ženske pionirske selekcije Almom Bešlagić, odradile su novopridošle devojčice generacija 2005/2006/2007. godišta.

Dvadeset i šest devojčica koje su pristigle u Crvenu zvezdu na isteku sezone za nama, godišta 2005/2006 i 2007. prisustvovale su prvom treningu koji je vodila Alma Bešlagić.

Alma je u proteklom periodu radila u ŽOK Vizura, a u narednom periodu biće prvi trener ženske pionirske selekcije i koordinator mlađih kategorija Crvene zvezde. Almi će u radu sa najmlađom takmičarskom generacijom pomagati Nina Rosić, nekadašnja igračica Crvene zvezde i ljubimica Zvezdinih navijača.

Jasan plan koji podrazumeva postavljanje Crvene zvezde na pijedestal u sistemu rada mlađih kategorija polako dobija svoju vizuru. Posle dužeg perioda Zvezdina kadetska selekcija je donela medalju sa finalnog turnira lige Beograda, dok je medalja sa završnog prvenstva Srbije umalo izmakla. Kadeti su suvereno objedinili titule, dok su medalje sa oba turnira osvojili i juniori. U narednom periodu očekuje nas novi pokazni trening za polaznike škole odbojke.

Prvi trening je prošao u upoznavanju i u laganom radu na tehnici. Ovo su devojčice koje su u Crvenu zvezdu došle iz beogradskih klubova, jer želimo da Zvezdu vratimo tamo gde pripada, na mesto lidera u radu sa mlađim kategorijama. Od sledeće nedelje ćemo priključiti i decu koja su već u Zvezdi i polako praviti tim za novu sezonu. Naravno, ambicije svih uzrasnih kategorija su najviše. Kao jedan od najtrofejnijih trenera mlađih kategorija poslednje četiri godine, dobila sam poziv da dođem u Zvezdu i mesta trenera pionirske selekcije i koordinatora mlađih kategorija Crvene zvezde. Želim da opravdam sva očekivanja našeg najvećeg i najtrofejnijeg kluba, kao i na prostorima ex Jugoslavije, istakla je Alma Bešlagić nakon prvog treninga u novoj ulozi.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji