Jul 26, 2021

Zvezdine dame započele pripreme za novu sezonu

Odbojkašice Crvene zvezde uvodnim sastankom i prvim treningom na Marakani započele su pripreme za novu sezonu.

Operacija povratka šampionske titule u Ljutice Bogdana počela je danas, a punih dva meseca imaće Aleksandar Vladisavljev i njegova ekipa da se spreme za velike izazove u pohodu ka tom cilju.

Na prvoj prozivci je bilo prisutno 13 igračica: tehničari kapiten Mila Đorđević i Bojana Drča, primači Milica Milunović i Nevena Sajić, srednji blokeri Jelena Delić, Isidora Rodić, Božica Marković i Aleksandra Janjić, korektori Tara Taubner, Anja Ašonja i Marija Mladenović i libera Tijana Milojević i Kristina Stanković. Opravdano su bile odsutne Ana Živojinović i Jelena Lazić, koje će se uskoro pridružiti ekipi i započeti sa radom.

Prvom treneru Aleksandru Vladisavljevu u novoj sezoni će prvi asistent biti Aleksandar Milović, statističar Aleksandar Cvetković, fizioterapeut Dušan Pavićević, kondicioni trener Nikola Aliomov i tim menadžer Sanja Malagurski.

Trener Aleksandar Vladisavljev započinje petu sezonu na klupi Crvene zvezde.

Počeli smo sa radom za sezonu u kojoj imamo dosta velike ambicije i želimo da posle dužeg perioda napravimo iskorak u rezultatskom smislu i vratimo Crvenu zvezdu gde joj je mesto. Krenuli smo nešto ranije, želimo da budemo korak ispred, da se dobro spremimo za predstojeće izazove. Devojke su imale 30 dana slobodno, ali su imale i aktivan odmor i program po kojem su radile tokom pauze. Imamo novih igračica i biće potrebno vreme da se uigramo, uđemo u ritam. Nakon bazičnog dela i rada na fizičkoj pripremi uskoro će započeti i period priprema koji igračice i najviše vole, a to je uigravanje tima. Imamo dobre uslove, a nas očekuje veliki rad.

Ekipu su u odnosu na proteklu sezonu napustile tehničar Jovana Simić, primač Nevena Vidojević i srednji bloker Jana Jovanović (Radnički Blasters Beograd), srednji bloker Sara Vučićević i tehničar Tijana Vrcelj (Ub) i libero Katarina Vukomanović (Partizan), dok će primač Tijana Cvetković i libero Anja Kujundžić narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Radnički Blasters sa Crvenog krsta. Primač servisa Katarina Milojković i korektor Katarina Stanković će i sledeće godine biti na kaljenju u ekipi Rode.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji