Dec 3, 2021

U SUBOTU DERBI MEČ 10.KOLA SUPERLIGE ZA ODBOJKAŠICE

Zvezda gostuje večitom rivalu

U subotu u dvorani “Master” u Zemunu na program je meč 10.kola Superlige Srbije za odbojkašice. Crvena Zvezda gostuje Partizanu, a meč se igra od 18 sati.

Duel sa večitim rivalom uvek nosi posebnu težinu, ali i predstavlja dodatni motiv da se u meču uvek da maksimum, slaže se sa time i Aleksanfar Vladisavljev, trener crveno-belih.

– Biće jako teško. Partizan sa novim trenerom, sa sigurno mnogo motiva, sa željom da pokažu da im je mesto na mnogho boljoj poziciji nego trenutno na tabeli. Očekujem težak meč – bio je prvi komentar Vladisavljeva

Duel sa crno-belima stiže samo dva dana nakon prvog meča polufinala Kupa protiv Uba. Strateg Zvezde ističe da je najteže oporaviti ekipu za novi, zahtevan okršaj.

– Radi se o ekstremnim naporima, o situaciji da kad si posle 9.kola prvi na tabeli, uz to se zoveš Crvena zvezda svi dolaze sa hipermotivom da igraju protiv tebe. Niko nema ništa da izgubi, svi mogu samo mnogo da dobiju. Vrlo dobro se sećam prve utakmice u sezoni kad je Partizan ovde došao sa velikim motivom da igra. Kad su u prvom setu, nešto poput Uba, poprilično ubedljivo dobio. Na kraju smo mi to preokrenuli u svoju korist. Siguran sam da nas čeka težak meč i da ćemo morati da damo maksimum da dobijemo tu utakmicu – zaključio je Vladisavljev.

Jelena Lazić, primač servisa Crvene zvezde, smatra da duel sa večitim rivalom neće biti lak.

– Na svu sreću utakmice u Ligaškom delu smo dosta dobro igrali i rešavali u svoju korist. Gostovanje Partizanu biće teško jer dolazi posle samo dva dana od duela protiv Uba, ali i nezgodno zbog samog “Mastera”, ali trudićemo se da odigramo što je bolje moguće – prokomentarisala je Jelena Lazić.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije za odbojkašice između Partizana i Crvene zvezde na program je u subotu od 18 sati. Meč se igra u Sali “Master” u Zemunu. Zvezda je lider na tabeli, Partizan se nalazi na 7.mestu. U prvom duelu dva tima na otvaranju sezone Zvezda je pobedila 3:1.

 

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji