Sep 16, 2013

Zvezdi trofej u Brčkom

Crvena zvezda, šampion Srbije, osvojila je trofej namenjen pobedniku 19. Memorijalnog međunarodnog turniru u Brčkom, kojim je obeležena i godišnjica osnivanja odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Brčkog (67 godina).
Puleni Duška Nikolića u velikom finalu su savladali domaćina sa 3:1, dok je u meču za treće mesto podgorička Budućnost bila bolja od prvaka Hrvatske, Mladost Marinu iz Kaštel Lukšića, 3:1.
– Pre svega moram da se zahvalim ljudima iz Jedinstva koji su nas pozvali na turnir. Bilo nam je prelepo, domaćin nas je lepo ugostio i stvarno su sve super organizovali – rekao je Nikolić a zatim dodao:
– Prvog dana turnira mi smo pobedili Mladost iz Kaštela sa 3:0 a u drugom polufinalnom meču Jedinstvo je bilo bolje od Budućnosti. Sutradan smo igrali mečeve za plasman i moram priznati da je to bila lepa odbojka u ova dva dana. LJudi u Brčkom su mogli stvarno da uživaju u pravoj odbojkaškoj predstavi.
Koliko ste zadovoljni igrom svog tima?
– Obzirom da su nam ove utakmice bile prve od kada smo počeli sa novom sezonom, iskreno, prezadovoljan sam. Pružili smo lepe partije u obe utakmice, sve je lepo izgledalo. Naravno, ima stvari na kojima još treba da poradimo i da analiziramo, ali obzirom da smo ostali bez tri igrača u postavi, ovo je zadovoljavajuće. Najbitnije je da svi momci igraju, da su pojedini dobili startne uloge i da za sada to dobro ide – kaže trener Zvezde.
Naredni kontrolni mečevi su u Smederevu?
– Da, 21. septembra igramo u Smederevu jednodnevni turnir pod nazivom Smederevska jesen. U prvoj utakmici ćemo igrati protiv domaćina a u večernjim satima i meč protiv Partizan Vizure. Tek smo počeli, biće još utakmica do početka sezone i siguran sam da će nam svi dobro koristiti – zaključio je Duško Nikolić, trener Crvene zvezde.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji