Oct 2, 2013

Sutra Crvena zvezda i Partizan Vizura u premijernom Kupu Srbije za odbojkašice

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, u Beogradu, danas su na konferenciji za novinare najavljene utakmice I Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i III Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, ali je potpisan i Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.
U konkurenciji odbojkašica, prvi put u istoriji odigraće se utakmica Super Kupa, a igraće Crvena zvezda – Partizan Vizura, sutra od 18 časova u sportskom centru Šumice.
U konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički iz Kragujevca, a meč će se odigrati u četvrtak, 17. Oktobra od 18časova, uz direktan prenos na RTS.
Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su kapiteni i treneri oba kluba, Julija Milović, Ratko Pavličević, Bianka Buša i Darko Zakoč, kao i predstavnici klubova Wiener Stadtische Super lige. Pored predstavnika Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, konferenciji su prisustvovali i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.
Ulaz na obe utakmice Super Kupa Srbije je besplatan.

Izjava Ratka Pavličevića, trenera Crvene zvezde
Izjava Julije Milović, kapitena Crvene zvezde
Izjava Darka Zakoča, trenera Partizan Vizure
Izjava Bianke Buše, kapitena Partizan Vizure

Odbojkaška liga Srbije će se osmu godinu uzastopno zvati Wiener Stadtische Super liga. Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga potpisali su Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL.
Na danšnjoj konferenciji je premijerno prikazana emisija o Wiener Stadtische Super ligi, u produkciji RTS i agencije Sport Network, koja će biti prikazana na RTS-u sutra, pre početka utakmice Crvena zvezda – Partizan Vizura. Takođe, najavljeno je da će emisija biti jednom sedmično emitovana na RTS-u u formi pregleda kola Wiener Stadtische Super lige u obe konkurencije.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji