Dec 20, 2013

Zvezda se revanširala Partizanu

Partizan Vizura – Crvena zvezda 1:3 (28:26, 18:25, 15:25, 22:25)

Dvorana: SC „Vizura“. Gledalaca: 200. Sudije: Boris Kolarević i Goran Gradinski (oba Beograd).
PARTIZAN VIZURA: Lopar, Kostić, Palibrk, Steljić, Mrdak, Majstorović, Rajković (libero), Jokanović, M. Nikolić, P. Nikolić, Jevtić (libero), Popović. Trener: Milan Đuričić.
CRVENA ZVEZDA: Okolić, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović, Gmitrović, Koprivica, Milutinović, Jovanović, Petković, Buculjević, Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.

Crvena zvezda se revanširala Partizan Vizuri za poraz na startu sezone. Ujedno, crveno-beli su dobili prvi večiti derbi igran u hali „Vizura“ na Novom Beogradu, pa su samim tim skinuli do ovog kola neporažene crno-bele sa vrha tabele.

Sjajan je bio prvi set, gotovo identičan kao u prvom meču Partizan Vizure i Crvene zvezde u „Šumicama“. I ponovo su posle dramatične završnice crno-beli bili bolji – 28:26. Činilo se tada da će gledaoci u „Vizuri“ gledati još jednu pobedu ekipe koju sa klupe predvodi Milan Đuričić.

Nisu tako mislili aktuelni šampioni države, očigledno silno motivisani za ovaj susret. Predvođeni najboljim poenterom Super lige Dušanom Petkovićem crveno-beli su u nastavku susreta zaigrali daleko bolje, pa su načinili potpuni preokret i osvojili sva tri boda.

Da je kojim slučajem Partizan osvojio još set i oibezbedio makar bod, ostao bi i na prvom mestu na tabeli Viner štetiše Super lige. No, sa druge strane mreže ekipa koju sa klupe predvodi Duško Nikolić bila je sjajna u svim elementima igre.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji