Feb 14, 2014

Laslo Lukač novi trener seniorki


Pred početak sinoćnjeg treninga u dvorani na stadionu Marakana, Ana Avramović, generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda, saopštila je igračicama odluku o smeni Ratka Pavličevića i predstavila Lasla Lukača, kao novog prvog trenera ženske sekcije.
Ovakva vest, izazvala je očigledan šok kod većine devojaka, što je bilo primetno i kasnije, tokom dvočasovnog treninga, kojim je dirigovao novi kormilar crveno-belih. Samo dva dana pred meč polufinala Kupa Srbije protiv TENT-a, čelnici našeg najuspešnijeg ženskog odbojkaškog kolektiva, odlučili su se na rizičan potez.
Sve nam je objasnila Ana Avramović, generalni direktor kluba.
Ovo je bila odluka najužeg rukovodstva i saopštili smo je Ratku Pavličeviću. Došlo je do jednog prevelikog zasićenja, što se odražavalo na igru. Nisu toliko strašni neki porazi koje smo doživeli, koliko određeno mrtvilo u ekipi. Ušli smo u letargiju, igrali bez svežine i to se osećalo. Shvatili smo da nam treba neka nova energija. Nije Zvezdina praksa da menjamo trenere u sred sezone, pred ovako velika takmičenja, ali smo morali da napravimo, nadam se jednu pozitivnu šok terapiju!
Zvezda je na domaćoj sceni praktično izgubila samo mečeve od Partizana Vizure?
Ponavljam, nisu ti porazi razlog smene Ratka Pavličevića. Igrali smo slabo i protiv Dinama, Kolubare, Železničara… U ekipi je vladalo neko mrtvilo i nismo nagoveštavali izlazak iz krize. Smatram da Zvezda ima dobar tim, bez obzira na činjenicu što smo promenili nekoliko igračica iz postave. Realno je da igramo puno bolje…

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji