Mar 19, 2014

Počinje polufinale plej-ofa

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je održana konferencija za novinare povodom početka polufinala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige 2013./2014. u konkurenciji odbojkaša. Konferenciji su prisustvovali Dušan Petković i Duško Nikolić, kapiten i trener Crvene zvezdeAleksandar Veselinović i Strahinja Kozić, zamenik kapitena i trener Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, Marko Maksimović i Predrag Srećković, kapiten i trener Radničkog iz Kragujevca, Marko Nikolić i Milan Đuričić, kapiten i trener Partizana Vizure.
Uvažene goste i predstavnike medija pozdravio je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, ali i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL.

Prve utakmice polufinala odigraće se sutra (četvrtak, 20. mart).  Utakmica Crvena zvezda – Radnički odigraće se od 18,00 časova u dvorani “Sport Eko” u Beogradu. Meč Partizan Vizura – Vojvodina NS Seme odigraće se od 18,00 časova u dvorani SC “Vizura” u Beogradu, uz direktan prenos na RTS 2.

IZJAVA DUŠANA PETKOVIĆA, KAPITENA CRVENE ZVEZDE

IZJAVA MARKA MAKSIMOVIĆA, KAPITENA RADNIČKOG (KG)

IZJAVA MARKA NIKOLIĆA, KAPITENA PARTIZAN VIZURE

IZJAVA ALEKSANDRA VESELINOVIĆA, ZAMENIKA KAPITENA VOJVODINE NS SEME

IZJAVA DUŠKA NIKOLIĆA TRENERA CRVENE ZVEZDE

IZJAVA PREDRAGA SREĆKOVIĆA, TRENERA RADNIČKOG

IZJAVA MILANA ĐURIČIĆA, TRENERA PARTIZAN VIZURE

IZJAVA STRAHINJE KOZIĆA, TRENERA VOJVODINE NS SEME

Druge utakmice su na programu u nedelju, 23. marta. Utakmica Partizan Vizura – Vojvodina NS Seme odigraće se od 18,00 časova u dvorani SC “Vizura” u Beogradu, a meč Crvena zvezda – Radnički od 18,00 časova u dvorani “Sport Eko” u Beogradu.

Treće i eventualne četvrte utakmice su na programu 27. i 30. marta u Novom Sadu i Kragujevcu, dok su eventualne pete utakmice planirane za 03. april u Beogradu.
Datum odigravanja treće utakmice između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu još uvek je pod znakom pitanja.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji