Apr 28, 2014

Branko Kovačević novi trener Zvezdinih dama

U pres sali SD Crvena zvezda danas je na konferenciji za medije predstavljen Branko Kovačević novi trener crveno-belih odbojkašica.
Dugogodišnji član našeg kluba i nekadašnji trener vratio se u matični klub i prihvatio ponudu koja se ne odbija. U naredne četiri godine Kovačević će sa crveno-belim damama pokušati da povrati šampionski sjaj i doneti nove trofeje u vitrine našeg kluba.
Veliko mi je zadovoljstvo da se posle dužeg perioda vraćam u klub u kojem sam učinio svoje prve trenerske korake i u kome sam uglavnom sve o odbojci naučio. Izazov je veliki, a nekako su nam se i želje i ciljevi u velikoj meri poklopili – izjavio je Kovačević u svom prvom obraćanju na mestu šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Za mene je izazov što su u Zvezdi ciljevi uvek najviši. Zvezda je poznata po izbacivanju velikog broja mladih i talentovanih igračica i smatram da je rad sa mladima neka moja specijalnost. Tu sam da ispunim i takmičarske ciljeve, a radićemo pre svega na napredovanju tih mladih igračica i dostizanje reprezentativnih visina – rekao je Kovačević.
Branko Kovačević je tokom svog prvog boravka u Zvezdi bio trener mlađih muških selekcija, posle čega je otišao u inostranstvo kako bi stekao iskustvo sa radom seniorskih ekipa. Poslednjih nekoliko sezona on je pomoćni trener Zoranu Terziću u seniorskoj reprezentaciji Srbije sa kojom je osvojio brojne medalje na svetskim i evropskim takmičenjima.

Branko je naš trener i poželela bih mu dobrodošlicu – rekla je Ana Avramović i dodala – Važno je da jako dobro razume filozofiju kluba, da zna kako se radi sa mladim igračicama i da svoje iskustvo stečeno u inostranstvu i reprezentaciji, prenese na njih. Cilj je da Zvezda ponovo bude na stazama uspeha i da nastavi da osvaja trofeje, kao što je to bilo pod rukovodstvom Ratka Pavličevića…

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji