May 10, 2014

Bićemo opet šampioni!

Godinama, barem poslednje četiri sezone, navikle su odbojkašice Crvene zvezde svoje verne navijače da donose trofeje u vitrine Ljutice Bogdana 1a. Međutim, ove se mogu pohvaliti samo jednim i to u Kupu Srbije, dok će do titule čekati još godinu dana kada će pokušati opet da stanu na krov Srbije.
Naravno, nije to ništa strašno, jedan od tri trofeja je ipak osvojen… A i ruku na srce, Zvezda je za rivala u finalu sva tri takmičenja (Superkup, Superliga, Kup Srbije) imala i te kako jakog rivala u vidu Partizan Vizure. Borile su se devojke koliko su u tom trenutku mogle, a na kraju se ispostavilo da je bilo dovoljno samo za jedan trofej.
Da sezona i nije bila toliko loša potvrdila je i kapiten Julija Milović, koja je produžila ugovor sa crveno-belima na još godinu dana:
Posle svega što nam se desilo ove sezone, rezultat je zadovoljavajući. Pre početka sezone otišle su nam par važnih igračica, dosta smo kuburili sa većim i manjim povredama kako i prehladama, a na pola sezone smo promenili i trenera. To naravno nije opravdanje, ali zbog takvih stvari nismo uvek bili u mogućnosti da odigramo najbolje što možemo – kaže Milovićeva i dodaje:
Mislim da smo posle svega možda i mogle do titule, ali svaka čas Vizuri, bile su bolje kada je bilo najpotrebnije.
Već su krenule promene za narednu sezonu, šta ljubitelji Crvena zvezde mogu da očekuju?
Iskreno, nadam se da ćemo za početak imati više sreće i biti upornije u bitnijim utakmicama. Ali i u ime celog tima mogu reći da je naš cilj da opet osvojimo Kup i budemo šampioni Srbije.
Na Marakanu je već stigao i novi trener, Branko Kovačević?
Kao što svi već znate klub je već angažovao novog trenera i iskreno se nadam da ćemo se sa njim vratiti na tron. Da ćemo uz dobru saradnju i treninge napredovati u igri i postizati dobre rezultate – iskreno će dizač crveno-belih i za kraj dodaje:
Zahvalila bih se svim navijačima koju su nas bodrili tokom čitave sezone, a pre svega Upravi kluba i svim trenerima koji su bili uz nas, pružali nam podršku čak i kada nam je bilo teško. Naš uspeh je i uspeh svih njih a iskrneo se nadam da ćemo dogodine biti i bolje.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji