Nov 24, 2014

Crvena zvezda i Asics produžili saradnju

Odbojkaški klub Crvena zvezda i u naredne tri godine će nositi sportsku opremu “Asics”. U pres centru Sportskog društva Crvena zvezda produžena je saradnja sa kompanijom “Univers Co” koja je glavni distributer i predstavnik brenda “Asics” za Srbiju.

Ovo je za nas jedan značajan momenat pošto danas produžavamo saradnju sa komapnijom “Univers Co”, koja je zvanični distributer i prestavnik sportske opreme “Asics” za Srbiju. Mislim da smo našim rezultatima u prethodne tri godine opravdali očekivanja i to nas obavezuje da i u naredne tri godine budemo još bolji i da izgledamo lepo u opremi “Asics” kao i do sada – rekla je generalni direktor OK Crvena zvezda Ana Avramović.

Generalni direktor kompanije “Univers co” Dragoslav Jocić istakao je da su vrhunski rezultati Crvene zvezde najbolja reklama za njegovu kompaniju.

Nastavljamo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Crvena zvezda beleži uspehe, a samim tim i mi imamo dobru reklamu i ne bi ništa menjali. Veoma smo zadovoljni – izjavio je gospodin Jocić.

Sportski direktor crveno-belih Laslo Lukač je potom rekao da će odbojkašice i odbojkaši sa ponosom nositi sportsku opremu “Asics”.

Zaista smo ponosni što možemo ovakvu kompaniju da predstavljamo i da nosimo ovako divnu i kvalitetnu opremu. Mislim da će naše odbojkašice i odbojkaši i na međunarodnim utakmicama na najbolji način predstavljati Crvenu zvezdu, komapniju “Asics” i Srbiju – kazao je Lukač.

Brend “Asics” je izbio na treće mesto po prodaji i popularnosti u svetu.

Naša velika želja je da nosimo sportsku opremu “Asics” zato što smatramo da je prava odbojkaška oprema. Možda sam malo subjektivna, ali mislim da “Asics” ima dugu tradiciju što se tiče odbojke. Crvena zvezda kao klub koji pravi vrhunske rezultate s ponosom nosi “Asics” i smatram da ćemo je i ubuduće reprezentovati na pravi način – zaključila je Ana Avramović, a potom je zajedno sa g. Dragoslavom Jocićem potpisala ugovor.

Nakon svečanog čina potpisivanja ugovora napravljena je zajednička fotografija sa odbojkašicama i odbojkašima Crvene zvezde.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji