Nov 26, 2014

Helić: Bilo je teže nego u Sloveniji

Posle još jednog trijumfa protiv slovenačkog Kalcit Kamnika u Kupu CEV i plasmana u osminu finala, trener Crvene zvezde Branko Kovačević je izjavio da je i očekivao znatno jači otpor gostujuće ekipe.

Dosta težak i nervozan početak utakmice. Za tim zaista nije bilo razloga jer smo definitivno kvalitetnija ekipa od Kamnika. Možda nas je malo opustila i prelaka pobeda u Sloveniji, tako da smo i opuštenije ušli u prvi set. Kamnik je, kao što smo očekivali i nagoveštavali, odigrao znatno bolje nego pred svojim navijačima i pružio je znatno jači otpor – rekao je kovačević.

Adela Helić smatra da su se crveno-bele opustile posle drugog seta što je Kamnik iskoristio da osvoji treći set.

Bilo je teže nego u Sloveniji. Tamo smo dobili prilično lako u tri seta, ali niko od nas nije očekivao da tako bude i ovde. Ispostavilo se da je tako. One su mnogo popravile igru u polju. Tamo smo dosta prolazile na kuvane i plasirane lopte, a te elemente igre su popravile. Nama je pala koncentracija posle drugog seta kada smo napravile veliki broj servis grešaka i to je prelomilo taj treći set i mislim da je moglo da bude završeno u tri seta – istakla je najefikasnija odbojkašica na meču sa 23 poena.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji