Nov 22, 2014

Kovačević: TENT je zasluženo slavio

Odbojkašice Crvene zvezde doživele su poraz u Šumicama protiv TENT-a, iako su imale prednost od 2:0 u setovima.

Trener Crvene zvezde Branko Kovačević, izjavio je nakon utakmice da su Obrenovčanke potpuno zasluženo slavile.

Sve čestitke ekipi TENT-a na pobedi i na upornosti koja im se na kraju isplatila. Derbi ovog kola je opravdao očekivanja, i što se tiče kvaliteta na obe strane, i što se tiče neizvesnosti i uzbudljivosti. Pružili smo u prva dva seta možda i najbolju igru u dosadašnjem toku prvenstva. Odigrali smo vrlo ubedljivo pre svega u dva elementa, servisu i preijemu. Sjajno smo to radili u prva dva seta. Na žalost, već krajem drugog seta smo u tim elementima igre počeli da popuštamo što je TENT iskoristio, pojačao pritisak u naredna tri seta, pre svega dobrim servisom, a i kvalitetnijom igrom u polju i na kraju sasvim zasluženo trijumfovao – izjavio je nakon meča Kovačević.

On je potom konstatovao da se nakon odlične igre u prva dva seta uvukao neshvatljivi strah kod naših odbojkašica.

Kod nas se javio taj problem čim smo ušli u egal završnice setova. Pored tih grešaka bilo je i neke panike, nekog straha za kojim apsolutno nije bilo potrebe – ističe trener crveno-belih odbojkašica, a potom je dodao:

Svakako da ne možemo biti zadovoljni ovim porazom i igrom u drugom delu utakmice, ali mislim da smo ovu utakmicu odigrali možda čak i bolje nego prethodne. TENT je stvarno znao da iskoristi sve naše slabosti. Odigrali su dobro i zasluženo pobedili – zaključio je Branko Kovačević.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji