Nov 7, 2014

Milutinović: Maksimalnim zalaganjem do pobede u Kladovu

Odbojkaši Crvene zvezde pred sobom imaju gostovanje ekipi Đerdapa u Kladovu.

Jedna od najslabijih ekipa u Wiener Stadtische ligi doživela je sva tri poraza u prva tri kola i nije uspela da osvoji nijedan set. Đerdap se nalazi na poslednjem mestu na tabeli i jedan je od glavnih kandidata za selidbu u niži rang takmičenja.

Sa druge strane crveno-beli iza sebe imaju nekoliko teških duela. Ostvarili su dve pobede portiv Ribnice (3:0) i Vojvodine NS seme (3:2) u trećem kolu, a doživeli su i jedan poraz od “večitog rivala” (2:3). Ekipa Dragana Kobiljskog u utorak je startovala pobedom u Kupu izazivača protiv Hapoela rezultatom 3:0.

Ekipa Đerdapa se dosta izmenila u odnosu na prethodne sezone. Još uvek nismo upoznati sa njihovim kvalitetima, kakva im je postavka i kakvi su im igrači. Uspećemo da rešimo tu utakmicu u našu korist samo maksimalnim zalaganjem i željom da pobedimo – ističe Zvezdin bloker Vuk Milutinović.

Meč između Crvene zvezde i Đerdapa na programu je u subotu, 8. novembra od 18 časova u dvorani SRC Jezero u Kladovu. Pravdu na ovoj utakmici deliće Stanislava Simić i Jovana Vuković.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji