Jan 22, 2015

Kobiljski: Propustili smo priliku da meč završimo ranije

Nakon pobede nad ekipom Fino Kapošvar iz Mađarske i plasmana u četvrtfinale Kupa izazivača trener Crvene zvezde Dragan kobiljski bio je zadovoljan krajnjim ishodom meča, ali ne i igrom u trećem i četvrtom setu.

Mi smo se posle drugog seta kvalifikovali u četvrtfinale, ali utakmica nije bila gotova. Zameram svojim igračima što smo se malo opustili, ali je najbitnije da smo se na kraju kvalifikovali za narednu rundu i da smo pobedili na našem terenu. Peti set je bio odličan, a mislim da smo i treći set mogli da rešimo u svoju korist jer smo imali tri napada na 23:24, nismo u tome uspeli, a u četvrtom setu je došlo do pada koncentracije – istakao je Kobiljski.

Naredni rival Crvene zvezde biće italijanska Ravena koja je bila bolja u obe utakmice od češke Dukle iz Libereca.

Trudićemo se da napravimo dobar dvomeč sa Ravenom. Ima još mnogo vremena do tada. Nakon dužeg perioda imamo vremena da dobro treniramo, da se pripremimo za to. Ne mogu da obećam rezultat, ali mogu da obećam dobru borbu – rekao je Kobiljski.

Kapiten crveno-belih Maksim Buculjević smatra da je Zvezda mogla i ranije do pobede nad Mađarima.

Nama su trebala dva seta i kada smo ih osvojili malo smo stali. U trećem setu smo uspeli da ih stignemo. imali smo šansu da završimo utakmicu ranije, u tome nismo uspeli, ali nema veze. Možda je i dobro što smo odigrali pet setova. Najbitnije je da smo na kraju slavili i sada iščekujemo sledeći duel. Igramo protiv Ravene i videćemo kako će biti – zaključio je Buculjević.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji