Mar 5, 2015

Nagrađeni najbolji sportisti i klubovi SD Crvena zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je veliki jubilej – 70 godina od svog osnivanja. U medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održana je prigodna svečanost na kojoj su evocirane uspomene na brojne uspehe koje je Zvezda ostvarila tokom 70 godina postojanja.

Specijalno za ovu priliku bila je organizovana i izložba pod nazivom „Crvena zvezda uživo“ na kojoj su se mogle videti fotografije iz monografije „70 godina radosti – pod sjajem Zvezde“.

Kao i svake godine najuspešnijim pojedincima i klubovima Sportskog društva uručena su priznanja.

Povodom 70. rođendana Crvene zvezde specijalna plaketa “70 godina radosti” uručena je Odbojkaškom klubu, kao jednom od osam klubova osnivača Sportskog društva Crvena zvezda. Priznanje je primila Ana Avramović, generalni direktor iz ruku Aleksandra Boričića, simbola Crvene zvezde i srpske odbojke.

Najistaknutiji sportisti i sportski radnici Crvene zvezde dobili su zlatne značke, a ovo priznanje zasluženo je pripalo i nekadašnjem odbojkašu, treneru i funkcioneru Odbojkaškog kluba Crvena zvezda Aleksandru Boričiću.

Odbojkaši Crvene zvezde u dve prethodne godine osvojili su sve domaće trofeje i dogurali daleko u evropskom Kupu izazivača, pa im je dodeljeno specijalno priznanje SD Crvena zvezda za ostvarene rezultate. Nagradu je primio Aca Marković, predsednik Skupštine OK Crvena zvezda od Vladimira Bateza, proslavljenog odbojkaša i Srđana Raškovića, predsednika Atletskog kluba.

Za najbolju juniorku Crvene zvezde u protekloj godini proglašena je Bojana Milenković. Priznanje su joj uručili Anja Spasojević, nekadašnja odbojkašica crveno-belih i Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji