May 10, 2015

Odbojkaši: Titula je naša!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su 11. šampionsku titulu u svojoj istoriji, četvrtu zaredom. Nakon meča trener Dragan Kobiljski pohvalio je svoje igrače.

Uvek je teško sa Partizanom. Kakvi god da se problemi dešavaju u ekipama uvek je teško u derbiju. Pre svega psiohološki. Kroz ceo četvrti set smo se borili da prelomimo i na kraju smo jedva i uspeli, protiv sjajne ekipe Partizana. Sve pohvale za njihovu igru i borbenost kroz ovu finalnu seriju – izjavio je strateg Crvene zvezde nakon meča.

Kapiten crveno-belih bio je presrećan nakon četvrte titule koju je osvojio u najdražem dresu.

Pre svega bih čestitao igračima Partizana na tome kako su igrali tokom cele sezone i kako su igrali ovu finalnu seriju. Stvarno su dobro igrali. Čestitao bih stručnom štabu, klubu, mojim saigračima, svima koji su učestvovali u osvajanju titule. Stvarno je bilo fantastično. Ovo je moja četvrta i najdraža titula – rekao je Buculjević.

Bloker Crvene zvezde Aleksandar Okolić prisetio se reči trenera Kobiljskog sa početka sezone.

Trener Dragan Kobiljski, koji je došao ove godine, na početku priprema je rekao jednu stvar: “Mi smo, bre, ekipa!”. Momci su skupili snage za ovu četvrtu utakmicu, posle kobne treće u kojoj smo doživeli poraz pred svojim navijačima. Skupili smo snage, koncentracije, motivacije da završimo ovu seriju i kao što vidite titula je naša – zaključio je Okolić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji