Jun 24, 2015

Olga Jejić – ponos Crvene zvezde

Odbojkašica Crvene zvezde Olga Jejić pravi je primer profesionalnog sportiste koji postaje uzor najmlađima. Olga je završila školovanje u III Beogradskoj gimnaziji sa svim peticama, zbog čega je zaslužila “Vukovu diplomu”.

Srednji bloker crveno-belih je pored obaveza na treninzima ispunjavala i zadatke u svojoj školi i to sa velikim uspehom.

Iskreno, ja sam prezadovoljna pošto je škola uspela da isprati treninge mog kluba. Uspela sam to da uklopim i da sa maksimalnim učinkom završim te četiri godine – rekla je presrećna Olga.

Planira da upiše Fakultet organizacionih nauka, a “Vukova diploma” joj daje maksimalan broj poena za upis na željeni fakultet.

Planiram da upišem FON, zbog toga što je to fakultet koji će mi dati mogućnost da intenzivno treniram, a uporedo i da završavam obaveze na fakultetu.

Olga je poručila najmlađima da daju svoj maksimum, kako na treninzima tako i u školi.

Kako na terenu, tako i u školi samo trud, rad, da se što više angažuju oko svega i da daju 100 odsto sebe – istakla je Jejićeva.

Trudiće se da ekipi pomogne maksimalno da ostvari što bolje rezultate u narednoj sezoni.

Očekujem maksimum. Mlada smo i perspektivna ekipa i trudićemo se da ostvarimo najbolji mogući rezultat kakav Crvena zvezda i zaslužuje – zaključila je Olga Jejić.

Odbojkaški klub Crvena zvezda čestita Olgi Jejić na izvanrednom uspehu.

Bravo Olga, ti si naš ponos!

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji