Sep 30, 2015

Dejan Bojović u poseti Crvenoj zvezdi

Nekadašnji odbojkaš Crvene zvezde i reprezentativac države Dejan Bojović posetio je svoj bivši klub.

U društvu Ane Avramović, generalnog direktora i Siniše Pantovića, tim menadžera, Bojović je obišao i trofejnu salu OK Crvena zvezda.

Zvezda je meni pružila sve. Pružila mi je priliku da napravim karijeru kakvu sam napravio, da igram u reprezentaciji i uvek mi je drago da se vratim ovde i da vidim ove drage ljude – rekao je Bojović.

Nekadašnji odbojkaš crveno-belih istakao je da želi da iskoristi svoja poznanstva i pomogne Crvenoj zvezdi.

Razgovarali smo o tome kako ja sada mogu da pomognem svom klubu. Neke ideje postoje. Dugo vremena sam igrao u Japanu i želim da iskoristim poznanstvo sa ljudima odande kako na neki način da profitira Zvezda, a da Zvezda svojom tradicijom i svojom stručnošću uzvrati to japasnkim klubovima. Razgovaramo sada o tome i nadam se da ćemo neke ideje sprovesti u delo – zaključio je Bojović.

Dejan Bojović je dres Crvene zvezde nosio od 2001. do 2005. godine. Sa Crvenom zvezdom je osvojio titulu šampiona države 2003. godine. Sa reprezentacijom je osvojio bronzanu medalju na EVropskom prvenstvu 2005. godine, a učestvovao je i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Igračku karijeru je završio u Japanu u ekipi Torej Erouza u kojoj je proveo sedam godina.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji