Sep 20, 2015

Zvezdin festival odbojke

Odbojkaški klub Crvena zvezda organizovao je “2. Zvezdin festival odbojke” sa ciljem da privuče pažnju mladih da se kroz druženje, zabavu i igru bave sportom.

Veliki broj mališana odazvao se pozivu da učestvuje na Festivalu zajedno sa odbojkašicama i odbojkašima Crvene zvezde, reprezentativcima Srbije, kao i juniorskim, kadetskim i pionirskim selekcijama našeg kluba.

Uz odbojku, muziku i igru učesnici su se družili, pevali i učili prve odbojkaške korake. Program su vodili prvotimci crveno-belih Maksim Buculjević i Nikolina Lukić.

Prisutnima su se obratili Zoran Terzić, selektor ženske seniorske reprezentacije Srbije i trofejni trener Crvene zvezde, Dragan Stanković, kapiten reprezentacije Srbije i nekadašnji bloker crveno-belih, Nikola Kovačević, reprezentativac Srbije i nekadašnji odbojkaš našeg kluba.

Hor sastavljen od mladih odbojkašica Crvene zvezde otpevao je himnu crveno-belih, a nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde Dragana Ilić, sada članica benda “Nićim izazvan”, pozdravila je učesnike Festivala i otpevala jednu pesmu.

Svi koji su želeli mogli su da se upišu u školu odbojke Crvene zvezde. Na kraju Festivala napravljena je zajednička fotografija i svi učesnici zajedno su otpevali himnu Crvene zvezde.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji