Oct 22, 2015

Gmitrović: Pružićemo maksimum u Ljigu

Odbojkaši Crvene zvezde u petak 23. oktobra igraju meč 1. kola Wiener Stadtische Super lige protiv Spartaka u Ljigu.

Naši odbojkaši su bili veoma uspešni protiv Spartaka u prethodnim susretima. Poslednji poraz su doživeli na svom parketu u sezoni 2010/2011 kada je bilo 2:3 za ekipu iz Ljiga.

Prvo kolo je kao i uvek nezgodno. Igramo protiv Spartaka iz Ljiga koji je za nas tradicionalno neugodan protivnik. Očkujemo težak meč, ali ćemo pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili trijumf – izjavio je Aleksandar Gmitrović.

Crveno-beli su novu sezonu počeli porazom od Vojvodine NS seme u Super Kupu Srbije, pa će u Ljigu pokušati da poprave utisak.

Ovo je nova ekipa. Još nam treba vremena da se uigramo. Sigurno je da će biti bolje. Već u drugom kolu ponovo igramo protiv Vojvodine, pa ćemo pokušati da ispravimo greške koje smo napravili u Super Kupu – zaključio je korektor crveno-belih.

Utakmica 1. kola Wiener Stadtische Super lige između Spartaka i Crvene zvezde je na programu u petak 23. oktobra od 19 časova u dvorani OŠ Sava Kerković u Ljigu. Meč će suditi Aleksandar Petrović i Tomislav Popović.

U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Klek Srbijašume – Radnički, Vojvodina NS seme – Partizan, Inđija – Niš i Novi Pazar – Ribnica.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji