Oct 20, 2015

Ljubica Kecman ponovo u crveno-belom

Ženska seniorska ekipa Crvene zvezde dobila je novo pojačanje. Ljubica Kecman će ponovo zaigrati za crveno-bele.

Zvezdina primačica servisa se vratila u Klub i od juče je na raspolaganju treneru Aleksandru Boškoviću.

Juče sam odradila prvi trening sa starom-novom ekipom. U odnosu na momenat kada sam otišla, dosta stvari se promenilo što se tiče ekipe i stručnog štaba, načina rada i svega ostalog. Kao i svake gdine, cilj je isti, da se što bolje plasiramo. Imamo najviše ambicije. Ekipa je podmlađena, ali dolaskom Vesne Čitaković Đurišić, Marije Pucarvić i mojim povratkom tim će malo dobiti na iskustvu – rekla je Ljubica.

Prošle sezone Kecmanovoj je istekao ugovor i bila je slobodna da potraži novu sredinu. Ipak, neke stvari su se iskomplikovale, pa je Ljubica odlučila da ponovo zaigra za naš tim.

Vratila sam se u Zvezdu, ali ne znam na koliki vremenski period. Imam otvoreni ugovor, što je u odnosu na prethodne godine novonastala situacija. Od nekih drugih okolnosti zavisi da li ću ostati mesec, dva ili do kraja sezone. U svakom slučaju daću sve od sebe da pomognem ovoj ekipi koliko je god to moguće. Već u subotu nas očekuje utakmica sa Vizurom i trudićemo se da odigramo što bolje, damo sve od sebe i da vidimo šta i kioliko možemo u ovom momentu – zaključila je Kecmanova.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji