Oct 3, 2015

Milenković: Nagrada je veliki podstrek za dalji rad

Ženska seniorska ekipa Crvene zvezde u svojim redovima ima najbolju juniorsku primačicu servisa na svetu!

Iako su na kraju Svetskog prvenstva u Portoriku odbojkašice Srbije zauzele peto mesto, kvalitet i talenat Bojane Milenković zasenio je primačice servisa iz najboljih timova na najvećoj svetskoj smotri za juniorke.

Nakon nagrade za najboljeg primača na Evropskom prvenstvu za juniorke koje je održano prošle godine, kada je Srbija osvojila zlato, naša Bojana Milenković je dobila i svetsko priznanje.

Napravila sam jedan veliki pomak u odnosu na prošlu godinu. Od najboljeg primača na Evropskom prvenstvu, došla sam do najbolje na Svetskom prvenstvu. Iskreno, nisam očekivala ovu nagradu. Pored toliko devojaka iz Brazila, Dominikane, mi osvojile peto mesto, a ja da dobijem nagradu za najboljeg primača… Stvarno nisam očekivala. Ali kada mi je Marijana to saopštila proradile su emocije. Obuzela me je velika sreća, neopisiv osećaj. Nagrada je svakako veliki podstrek za dalji rad i napredak. Sigurno je da za ovaj uspeh nisam zaslužna samo ja, već ceo tim – rekla je uzdanica Zvezdinih dama.

Nova sezona uskoro počinje, a crveno-bele žele da poprave utisak iz prošle kada nisu ostvarile rezultate koje su očekivale.

Prošle sezone se nismo proslavile. Naravno da to nismo želele. Imale smo više ciljeve. Moramo da krenemo obziljno od samog početka sezone, u svaku utakmicu, bez obzira ko se nalazi sa druge strane mreže. Želimo na lep način da počnemo sezonu, pa tako da je i završimo – istakla je Milenkovićeva.

Bojana je skoro celo leto provela na pripremama i takmičenjima na kojima je učestvovala juniorska reprezentacija Srbije, a od pre par dana se priključila treninzima Crvene zvezde.

Skoro sam se priključila treninzima. Još uvek se ekipa uigrava. Stručni štab radi na tome da što bolje budemo pripremljene za početak sezone. Nadam se da će sve ispasti kako bi trebalo – zaključila je najbolja primačica servisa na Svetskom prvenstvu za juniorke.

Bojana, sve čestitke za izuzetne uspehe. Crvena zvezda je ponosna na tebe!

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji